Máme tu recept od írskeho kuchára Gary O’Hanlona, ktorý vyšvihol vietnamskú polievku pho z Originálu od Irish Biltong. Pokiaľ fandíš experimentom v kuchyni, tak toto by ťa nemalo minúť. Garyh...
Blog, Strana 2
Jerky - biltong - droewors. Tri základné typy mäsa. To už naši zákazníci poznajú. Mnohí z nich sa už naučili sušené mäso používať aj pri varení. My si k tomu ale teraz pridáme ešte jednu špecialitu, k...
Na našich cestách sme už ochutnali hocičo. Každá krajina nám stále dokázala ponúknuť nejakú miestnu špecialitu. Ale keď nám jeden z našich dodávateľov dal zoznam exotického mäsa, ktoré má momentálne v...
Sušené hovädzie mäso na štýl beef jerky alebo ako tradičný biltong je už klasika. Ale rozhodne nie je od veci sa pozrieť, čo všetko sa dá usušiť a teda aj kúpiť rôzne po svete. Zostavili sme pre teba ...
Aké mäso sa hodí na sušenie? Dalo by sa povedať, že skoro každé. Ale prečo sa predsa obmedzovať iba na bežne dostupné druhy, ktoré už dnes každý pozná. Dnes ti teda servírujeme zoznam 17 variantov, kt...
Jerky a biltong už určite poznáš. Teraz je na čase spoznať aj ďalšiu variantu sušeného mäsa - droëwors! U nás tento druh zatiaľ rozhodne známy nie je, takže keď už ho máme v ponuke, tak si o ňom...
Naše zmesi korenia sa hodia na výrobu biltongu, ale aj jerky. Dôkazom toho je ďalší recept od jedného z vás. Tentokrát to budú beef jerky s príchuťou horčice a chilli od Lukáša Sýkoru. Diky! Potreb...
Recept na sušené hovädzie od Jana Zelenky. Keď sme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušenej nádhery, ktorú nám poslal, tak sa ihneď ozvalo mnoho ľudí so žiadosťou o recept. Preto sme sa s H...
Už sme tu mali recept na africký biltong. Ten je nám predsa len bližší vďaka nášmu pobytu v Afrike. Nebudeme ale prehliadať ani svetovo najrozšírenejšiu variantu sušeného mäsa. Je to jerky. Dnes si te...
Obľuba sušeného mäsa naberá na sile. A nejde už iba o jerky, ktoré valcovalo náš trh takým spôsobom, až sa vlastne označenie jerky stalo synonymom pre sušené mäso ako také. V poslednej dobe začala vzr...