Gloucester Biltong
Všetko to začalo ako úplne bežný koníček. Paul bol taxikár a v posledných 10 rokoch v Gloucesteru vyrábal biltong pre svojich kamarátov, rodinu a kolegov z práce. Po nejakom čase sa dostal ale do úplne rovnakej situácie ako my. Prestal stíhať, pretože dopyt po jeho mäse bol stále väčší. V ten moment stretol Craiga a spoločne sa do toho pustili naplno.
V januári 2015 doviezli do Anglicka prvé dve profi sušičky mäsa z Južnej Afriky a neďaleko Gloucesteru vybudovali plno vybavenú sušiareň mäsa, sklad a zázemie pre ich novovznikajúcu firmu. O mesiac neskôr sa dohodli na spolupráci s mäsiarstvom Ben Creese Country Butchers z neďalekého Stauntonu a nič už tak nebránilo tomu, aby sa ich business mohol naplno rozbehnúť.
Produkcia sa tak rozbehla v marci 2015 a už za tri mesiace obdržali prvé ocenenie - Health Mark by Gloucester City Council. Vďaka nemu získali povolenie na predaj ich biltongu po celom Spojenom kráľovstve a Európe. O tom, že to robia fakt dobre svedčí aj fakt, že ich mäso získalo hneď v ďalšom roku ocenenie Great Taste Awards, ktoré už niekoľkokrát obhájili.
Firma v Gloucesteru sa medzi miestnymi pomerne rýchlo udomácnila a sami zákazníci začali Paulovi a Craigovi zasielať rôzne návrhy na recepty a príchute, ktoré by mohli pri sušení vyskúšať. V súčasnej dobe je ich biltong hodnotený ako jeden z najlepších v celej Británii a my máme tú česť vám ho ponúknuť na ochutnanie v našej ponuke.